75,888 views
0

Published On Premiered Dec 25, 2020

#rosenborg #eliteserien #EuropaLeague #SamuelAdegbenro #NicklasBendtner

Europa League-playoff 2017. RBK vant overraskende 1-0 i Amsterdam etter scoring av Samuel Adegbenro. Storlaget Ajax måtte derfor vinne på Lerkendal og satt i gang et stormløp mot André Hansens mål, men det var Nicklas Bendtner som sendte RBK i ledelsen. Bortelaget snudde til 2-1 på ett minutt i 2. omgang og var på vei videre. Så entret Samuel Adegbenro banen. Resten er historie som ingen RBK-supportere som opplevde august-dagen i 2017 glemmer. (Europa League-playoff 2017)

Følg kanalen og se ukentlige høydepunkter, treninger og mimre tilbake til vår stolte historie med stjerner som Roar Strand, Bent Skammelsrud, Erik Hoftun, Mini Jakobsen, Marek Sapara, Rade Prica, Steffen Iversen, Ole Selnæs, Jonas Svensson, Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen, Pål Andre Helland og mange mange fler.